Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Benedek & Co Srl
Membru Gratuit
2 stars: Prost 2.67 din 6 pareri
Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W 24 kW
3350 lei
Brand
Viessmann Vitodens 050-W 24 kW
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W combi, in condensatie, putere termica nominala - 24 kW
Kit de evacuare gaze arse inclus
Garantie 2 ani

PRET (cu T.V.A. 20%): 3350 lei

Centrala Viessmann Vitodens 050-W asigura un confort deosebit atat la incalzire cat si la prepararea apei calde menajere avand un raport pret de cost- calitate deosebit de avantajos pentru client.

Centrala termica murala pe gaz in condensatie Viessmann Vitodens 050-W satisface exigentele de calitate germane. Produsul se poate monta atat in constructii noi cat si in cladiri vechi pentru modernizarea instalatiilor de incalzire existente.

Este disponibila in doua variante de putere de 24 kW si de 33 kW pentru incalzire si pentru preparare de apa calda menajera cu preparator instantaneu de apa calda menajera integrat.
Centrala dispune de o automatizare electronica a circuitelor cazanului, putand funciona comandata de un termostat ambiental sau de o sonda de temperatura exterioara.

Termostatul de protectie la inghet este inclus in cazanul Vitodens 050-W. Termostatul de ambient si senzorul pentru temperatura exterioara in functie de caz se poate achizitiona ca accesoriu. Termostatul de ambient poate fi orice tip de termostat existent in comert dar senzorul de temperatura exterioare trebuie sa fie speciat productie Viessmann.

Produsul este silentios si compact:
Vitodens 050-W se caracterizeaza printr-un nivel redus de zgomot in functionare, precum si prin componentele usor accesibile prin partea frontala pentru usurarea lucrarilor de service si intretinere. Cu o inaltime de numai 707 mm Vitodens 050-W este centrala cu dimensiunile cele mai mici la aceeasi putere termica. Dimensiunile compacte il recomanda pentru inlocuirea centralelor termice vechi din apartamente.

Randament ridicat:
Centrala are un schimbator de caldura din inox si arzator cilindric din otel inoxidabil. Schimbatorul de caldura Inox-Radial din otel inoxidabil transmite eficient caldura gazelor de ardere la agnetul termic. Randamentul centralei se ridica la 97 procente deoarece arzatorul cilindric din otel inoxidabil are un consum redus de gaz. Astfel se reduc si emisiile de CO si se protejeaza mediului inconjurator.

Panou de comanda ergonomic, usor de utilizat, cu telecomanda optionala: Operarea este simpla, si se poate livra si telecomanda la cerere. Tastele sunt usor de operat permit o setare rapida a temperaturii agentului termic si a apei calde menajere. Afisarea regimurilor de functionare si a temperaturilor se realizeaza pe display-ul digital.

Accesorii optionale diverse:
• Ceas pentru program zilnic si ceas programabil digital pentru program saptamanal. Ceasurile programabile se conecteaza la automatizarea centralei.
• Termostat ambiental analogic conectat prin cablu (24 V) cu si fara functie de programare zilnica.
• Termostat ambiental analogic comandat prin unde radio cu functie de programare zilnica. Receptorul se conecteaza la automatizarea centralei.
• Cronotermostat digital conectat prin cablu cu afisaj mare LCD cu program zilnic si saptamanal.
• Cronotermostat digital comandat prin unde radio cu afisaj mare LCD si program zilnic si saptamanal. Receptorul se conecteaza la automatizarea centralei.

PRET (cu T.V.A. 20%): 3350 lei    Putere termica: 24 kw

Vezi:
http://www.benedekco.ro/centrala-termica-pe-gaz-viessmann-vitodens-050-w-24-kw.htm
Informatii suplimentare la: 0.726.333.566

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura